Stjernetegn

Forstår du ikke, hvordan Fido kan ligge og dase hele dagen?

Det er ikke kun mennesker, som bliver påvirket af stjernerne. Hunde bliver det også. Nu kan du blive klogere på din hund....

VÆDDEREN. (21,3-20,4)

Hunde født i vædderens tegn, har et hidsigt temperament og kunne ikke drømme om at trække sig ud af en slåskamp. De har stort behov for klap og kærlighed. De vil helst bestemme, og så må du bare følge trop.

TYREN. (21,4-21,5)

De er stille, rolige, lærenemme og lette at opdrage, men hvis man provokere dem, er de altid parate til at kæmpe for deres ret. Undgår helst træning og lange udmattende ture- så vær opmærksom på deres vægt!

TVILLINGERNE.(22,5-21,6)

De er finurlige, sjove og søde ved alle.De hader at være alene, så sørg for en legekammerat, da de ellers hurtigt vil begive sig af sted på egen hånd for at opsøge selskab. Lette at lære nye ting, men hvis de keder sig, kan der blive ballade.

KREBSEN.(22,6-22,7)

Hunde født i krebsens tegn er følsomme, og enhver forandring kan gå dem alvorligt på.De er ekstremt loyale over for deres ejere, men det betyder også, at de kræver fuld opmærksomhed. Har tendens til jalousi.

LØVEN.23,7-23,8)

Viser tydeligt, de er glade for dig og er meget beskyttende. Fødte ledere, som kræver artsfællers underkastelse. Er nødt til at lave ballade indimellem for at peppe tilværelsen op. Bliv ikke for vred- de kan ikke styrre det.

JOMFRUEN.(24,8-23,9

Kan være sky og generte og leger helst for sig selv. Vil gerne tjene dig og adlyde din mindste ordre. Mærker med deres sjette sans, hvornår du er ked af det og vil gøre alt for at trøste dig bedst muligt.

VÆGTEN.(24,9-23,10)

Hunde født i vægtens tegn er supersociale og gør ikke forskel på nogen i familien. De er lige glade for alle. Kan med tiden blive temmelig dovne og nemt blive for gumpetunge.

SKORPIONEN.(24,10-22,11)

Disse hunde er utroligt trofaste og loyale, og hvis du giver dem kærlighed, vil du i høj grad blive belønnet. Men de har også tendens til at vogte over deres ting og havner ofte i slagsmål af samme grund.

SKYTTEN.(23,11-21,12)

Små klovne, som elsker at lege og boltre sig, helst udendørs. De kan let blive deprimerede, hvis de skal være for meget inde. En ulempe ved skytte-hunde kan være, at de ikke har et gran fornuft i hovedet.

STENBUKKEN.(22,12-20,1)

Har en tilsyneladende uendelig stor udholdenhed, og du vil ofte blive træt før dem. Hvis de ikke for deres vilje, bliver de mopsede- og tit i lang tid. Stenbukke er trofaste, men til tider lidt langsomme i optrækket.

VANDMANDEN.(21,1-18,2)

De er søde og rare og har ingen problemer med at finde sig til rette i eget selskab, selv om de helst vil være sociale. Meget intelligente hunde, som også kan være meget snu og stædige.

FISKENE.(19,2-20,3)

Hunde født i fiskenes tegn, elsker ro og fred og hader konflikter. De er følsomme hunde, som fornemmer din sindstilstand og indretter sig efter den. Vrede skræmmer dem, så opdrag dem med blidhed.